Marc-Etienne, international brand coordinatior

Marc-Etienne, international brand coordinatior

Estem asseguts a la terrassa, a l’agència, a l’ombra per no desfer-nos sota el sufocant sol de juliol. L’estiu ja és aquí i comença a fer olor de vacances, així que no ens ve de gust parlar de feina o projectes, comencem a parlar de viatges, vacances i paisatges exòtics.

Aquest any, Marc-Etienne – aka Marco – se’n va a Bali. Platges de sorra negra, marisc de Jimbaran, camps d’arròs prop d’Ubudu… Tots els detalls del viatge estan curosament preparats. Li encanta planificar, segurament com a conseqüència de la seva feina ;). A en Marco li agrada saber on va.

És el seu desè any celebrant l’aniversari de Logic Design. Quan era un estudiant, en Marco solia somiar en reinventar el logotip de Danone i els seus packagings. Uns quants anys més tard, quasi per casualitat, es va unir al Team Creatif com a becari. Ell no sabia res del sector, però l’entorn de l’agència, ple de reptes, el va seduir instantàniament. Es va quedar 5 anys en aquesta primera agència, treballant amb grans clients, incloent-hi Danone!

Quan el seu excap el va trucar per convidar-lo a treballar a Logic Design, es va unir a l’agència. Va treballar durant 10 anys amb Nestlé. “És cert que estar 10 anys treballant amb el mateix client pot sonar com a molt de temps, però va ser molt enriquidor: vam desenvolupar marques, vam afrontar reptes, tant estratègics com creatius, i vam millorar els nostres mètodes de treball”.

L’any passat, en Marco va deixar l’equip de Nestlé per començar a treballar en la marca de Logic Design, els mètodes de treball i el mètode Open Pilot. La nova manera amb què treballem fomenta l’open-mindedness, l’empatia i la co-construcció. El client, el consumidor i l’agència es converteixen en socis reals. Si en Marco ha treballat durant tant de temps a Logic Design és probablement perquè, com l’agència, creu en el col·lectiu i en el treball en equip. “Treballant com un equip som més forts, anem més lluny. Podem fer canvis reals”.

960 641 Anglais